L’Ajuntament de Peníscola denuncia la falta de manteniment i neteja en la bassa portuària

Se situa al costat de l'accés al nucli històric de la ciutat i és competència de la Generalitat

Les regidories de Medi Ambient i Serveis han manifestat de nou la seua queixa “per l’estat de deixadesa i falta de neteja de la bassa portuària” tal com ha manifestat l’edil de l’àrea d’Urbanisme i Serveis, Jorge Rovira.

Aquesta se situa al costat de l’accés al nucli històric de la ciutat i, “malgrat que mostra manca de neteja durant tots els mesos de l’any, qüestió sobre la qual hem reiterat la nostra queixa a l’administració autonòmica que és la competent, en l’inici de l’estiu quan es multipliquen els visitants a la nostra ciutat és inadmissible que aquest espai es trobe en aquestes condicions” ha afegit l’edil responsable de la gestió mediambiental en el consistori, Miguel Castell.

Directe