Castell de Cabres, Olocau o Sant Mateu s’uneixen a la inserció social per a la recollida de multiresidus

Diputació modifica el contracte del servei en municipis de menys de 5.000 habitants

La Diputació de Castelló ha modificat la contractació del servei públic de recollida selectiva de multirresidus destinat a municipis amb menys de 5.000 habitants i reservat a empreses d’inserció social a Reciplana Recuperaciones, amb la incorporació de 12 municipis addicionals als 83 que ja formen part del contracte.

Des de l’àrea de Sostenibilitat, el diputat Ignasi Garcia ha explicat que aquest servei, el qual va acollir en el seu moment 83 municipis de les comarques de Castelló, «s’encarrega de recollir i de preparar per a la seua reutilització i reciclatge final diversos residus, com per exemple piles, tèxtil, joguets i xicotets electrodomèstics».

«Les administracions locals tenim el deute de lluitar per la justícia climàtica a la vegada que ho fem per la justícia social, més encara en moments de crisi. Hem de ser el motor de la transició cap a un model d’economia sostenible i circular», ha manifestat el diputat.

En aquest contracte s’han adherit 12 municipis addicionals als 83 que ja formen part, i són Arañuel, Castell de Cabres, Cirat, Cortes de Arenoso, La Jana, Olocau del Rey, Sant Mateu, Serratella, El Toro, Torre d’en Domènec, Vilanova d’Alcolea i Viver.

Directe