L’Ajuntament de Canet lo Roig invertirà els diners sobrants del pla Edificant en millorar el col·legi

Conselleria ja ha autoritzat a fer ús dels 120.000 euros

L'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, amb el secretari del CRA Araboga

Els diners sobrants del pressupost destinat a la construcció del col·legi de Canet lo Roig, el CRA Araboga, a través del programa Edificant, “serà utilitzat per l’Ajuntament per a dur a terme diverses obres, totes elles molt necessàries, que incidiran de manera directa tant en la millora del centre educatiu com dels seus voltants”, assegura l’alcaldessa de la localitat, María Ángeles Pallarés, qui subratlla que l’objectiu final “és que tots els alumnes puguin gaudir d’unes instal·lacions el més òptimes possible”.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ja ha autoritzat l’Ajuntament de Canet lo Roig a poder fer ús dels 120.000 euros sobrants que, segons explica l’alcaldessa, “s’utilitzaran, principalment, en la instal·lació de plaques solars amb l’objectiu que el nou centre escolar sigui el més sostenible possible. I en aquesta mateixa línia també instal·larem un descalcificador”. A més, el projecte del Ayunamiento de Canet lo Roig també inclou la pavimentació amb quitrà del carrer enfront de l’entrada del col·legi i en la qual es va haver de realitzar rases durantes les obres del colefio. També es vol instal·lar un tendal al pati d’infantil perquè sigui més còmode per als alumnes de menor edat”.

Cal recordar que la construcció del nou col·legi va finalitzar al desembre de 2020 i que la seva construcció del nou centre educatiu va comptar amb una inversió pròxima als 1,5 milions d’euros. El centre disposa de 2 aules d’Infantil, 3 de Primària, menjador i cuina, a més d’una pista esportiva. Les instal·lacions cobreixen les necessitats futures d’escolarització de la zona, ja que disposa de 100 places escolars.
A més, des de l’Ajuntament s’anuncia que pròximament, s’escometrà la construcció d’un gimnàs en l’edifici limítrof al centre educatiu, que tindrà una accés independent i que, a més d’ús escolar, també oferirà un servei públic fora de l’horari lectiu.

Directe