Cantavieja acull la trobada anual d’alumnat de l’Escola d’Adults del Maestrazgo

Durant el dia es van dur a terme diferents activitats pedagògiques i lúdiques

En la jornada d’ahir, desenes de persones de tota la Comarca del Maestrazgo van visitar Cantavieja amb motiu de la trobada anual dels alumnes i alumnes de l’Escola d’Adults del Maestrazgo. “Es tracta d’un esdeveniment especial, en el qual la germanor i la cohesió entre municipis cobra vida ja que interactua l’alumnat d’una forma diferent” afirma el director de l’Escola d’Adults, Raúl Sirvent.

Durant el dia es van dur a terme diferents activitats pedagògiques i lúdiques. Així, Sonia Sánchez, responsable de l’àrea de patrimoni de Comarca del Maestrazgo va realitzar una visita guiada en la qual es van recórrer punts emblemàtics com l’ajuntament o el Calvari, va tenir lloc un berenar de germanor, es van llegir les poesies premiades dins de l’Escola pel Dia Internacional de la Dona i no va faltar la música. I és que, a l’Església l’alumnat de l’assignatura ‘Això és Música’ va interpretar dues cançons del Cor de les Emocions dins del programa ‘Educació Responsable’ en el qual participa l’Escola d’Adults. En la plaça del poble es va realitzar l’escenografia d’una de les cançons del repertori del Cor de les Emocions per part de tot l’alumnat dels pobles presents.

Cantavieja ha estat la segona localitat a acollir l’esdeveniment, sent Bordó la primera, “ja que a causa de la pandèmia no s’han pogut realitzar més” explica Sirvent. L’any vinent, Castellote serà la localitat receptora d’alumnat.

“Per a nosaltres sempre és un orgull rebre trobades com aquest, on la germanor i les ganes de passar-ho bé són protagonistes” ressalten des de l’Ajuntament de Cantavieja, al mateix temps que afegeixen que “hem ofert espais, ajudat amb la beguda i les infraestructures i preparat la visita guiada per a fer d’aquest una trobada per al record de tots els participants”.

“Des de l’Escola d’Adults no podem més que agrair a l’Ajuntament de Cantavieja tota l’ajuda prestada per a fer possible la trobada. A la Comarca del Maestrazgo el suport continu per a afermar i augmentar la formació de persones adultes en el territori. I, com no, a tot l’alumnat participant la seva implicació diària” finalitza Raúl Sirvent.

Directe