La comarca del Maestrazgo aporta 16.200 euros per a les 9 oficines de turisme

La iniciativa aposta per mantenir serveis d'informació als visitants als pobles

La Comarca del Maestrazgo ha signat els convenis amb nou pobles del territori per a contribuir a les despeses de contractació del personal de les oficines de turisme. Cantavieja, La Iglesuela del Cid, Mirambel, Castellote, Fortanete, Tronchón, Molinos, Cuevas de Cañart i Bordón són els municipis beneficiaris d’aquesta aposta per la informació als visitants i la difusió turística.

Des de la Comarca el seu president, Roberto Rabaza, ha apuntat que es coordina a les oficines de turisme “per a fomentar una acció cohesionada en informació, difusió, formació de personal, gestió de cadascuna d’elles davant el Govern d’Aragó, millora dels suports informatius i distribuint material dels recursos turístics de la zona”.

Amb l’ajuda, els municipis tenen suport financer per a contractar el personal “que s’encarrega de donar a conèixer els encants de cada poble. D’aquesta manera, pobles i l’organisme comarcal aposten per oferir una imatge de marca atractiva i ser útils per als visitants que arriben al Maestrazgo, especialment en caps de setmana, ponts festius i vacances”.

L’ajuda de la Comarca del Maestrazgo “és especialment important per als municipis amb menys habitants i, per tant, amb menys recursos econòmics”.

Difusió

Cal recordar que a més del suport a les oficines locals, l’àrea de turisme de la comarca del Maestrazgo està desenvolupant una “ingent labor promocional. Nova pàgina web; gestió de xarxes socials; nou catàleg fotogràfic de recursos paisatgístics, patrimonials i gastronòmics; reforç de l’àrea de turisme amb més personal tècnic; assistència a Fitur i fires; The Silent Route; participació en el catàleg d’escenaris cinematogràfics; la implantació de la Q de qualitat turística… són només algunes de les accions que es duen a terme de manera constant des d’aquest servei comarcal que busca situar al Maestrazgo com un destí de qualitat i atractiu per als visitants”, conclouen des de la comarca.

Directe