Millores a Ortells i al mont de Pereroles

S’han iniciat els treballs de retirada d’arbres caiguts i morts al mont públic de Pereroles

Les actuacions de millora urbana i manteniment en els diferents pobles del terme de Morella continuen. Així, avui s’han iniciat els treballs previstos a Ortells amb la reparació de murs i actuacions al cementeri del municipi. Les tasques es posaran en marxa pels murs durant aquesta setmana i en les pròximes es traslladaran al cementeri.

En aquest, està prevista la consolidació del mur d’aquest amb la instal·lació de contraforts, així com la instal·lació de tres nous nínxols i vuit columbaris. A més, s’han previst actuacions en l’edifici del forn i altres punts del nucli urbà que ha traslladat el veïnat.

D’altra banda, el consistori està a l’espera de rebre l’informe de carreteres per a consolidar la part baixa de la població de l’antiga carretera, ja que el terreny pateix lliscaments.

La regidora delegada d’Ortells, Malú Blasco, ha destacat que “les actuacions de manteniment a Ortells són constants i que el poble estiga en les millors condicions”. L’edil ha explicat que “en aquesta ocasió, s’inicien els treballs en la reparació de murs d’aquest municipi i després es centraran en la millora i ampliació del cementeri”.

Treballs de neteja
forestal a Pereroles

El taller d’ocupació i la brigada EMERGE han iniciat avui els treballs de neteja forestal al paratge natural i municipal de Pereroles. Aquestos treballs foment part del manteniment d’aquest mont públic, així com de la prevenció d’incendis en la zona. Les tasques consisteixen en la retirada dels pins morts i caiguts, la qual cosa també millorarà l’accés i la circulació en el mont.

Directe