Diputació espera finalitzar en breu i dotar econòmicament l’estudi sobre camins rurals

A Sant Jordi es farà la connexió amb el Club de Golf Panoràmica

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i el diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, han anunciat aquest matí a l’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, que actualment l’entitat provincial està realitzant un estudi sobre els camins rurals de la província, a fi de determinar l’estat dels mateixos i les actuacions que seria necessari desenvolupar en ells. L’equip de govern explica que una vegada que estiga finalitzat es procedirà a dotar-ho econòmicament.

Martí i Pérez han traslladat a l’alcalde Sánchez que en el context d’aquest estudi la Diputació es procedirà a estudiar la seua petició de col·laboració en els treballs de millora del camí rural que connecta el municipi de Sant Jordi amb el Club de Golf Panoràmica, una via sobre la qual en principi la institució no té competències per no tindre la consideració de carretera provincial, però de la importància de la qual és conscient ja que Panoràmica és un dels millors camps de golf d’Espanya i el triat per diferents federacions europees perquè els seus golfistes realitzen les pretemporades.

Directe