L’Ajuntament de Sant Jordi rebutja per unanimitat la implantació de la taxa turística

El PP ha aconseguit el suport del Socialista per instar a la Generalitat a tirar enrere

Reunió de l'Equip de Govern

L’Ajuntament de Sant Jordi ha rebutjat per unanimitat la implantació de la taxa turística tant en el propi municipi com en el conjunt de la Comunitat Valenciana. L’equip de Govern liderat per Iván Sánchez Cifre ha impulsat una moció en aquest sentit, que ha sigut recolzada per tots els grups polítics del Consistori en el Ple celebrat aquesta setmana.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha argumentat que “la taxa turística impulsada pels partits que governen la Generalitat es planteja en un dels pitjors escenaris per a la indústria, la qual cosa perjudica el sector i llastra el futur econòmic del poble. Les restriccions internacionals, la caiguda de reserves davant l’avanç de la pandèmia i el retard en la comercialització dels viatges del Imserso han deixat sota mínimes les perspectives de la temporada baixa, i molta incertesa de cara a la primera meitat de 2022”.

Per això, el Grup Popular ha aconseguit el suport del Socialista a l’hora d’instar el Consell de la Generalitat a tirar enrere i no implantar la “Taxa Turística” en la Comunitat Valenciana pels seus efectes desfavorables per al turisme i per la fèrria oposició a la mateixa del sector. A més, ha instat el Consell de la Generalitat a consensuar amb el sector turístic totes les mesures que en aqueix àmbit siguen adoptades en el futur.

Directe