Comencen les restriccions de circulació pels casals fallers

Alguns carrers passen a ser de doble direcció i la zona blava queda inhabilitada fins el 23 de març

Les Falles 2022 ja s’ensumen a Benicarló i una de les primers senyals és el muntatge de casals. Així ho han explicat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, que han anunciat que demà mateix (divendres) començarà a muntar la Falla Campanar i el cap de setmana Mercat Vell i Els Cremats. I a partir de la setmana que ve, la resta de comissions. Per tant, demà divendres començaran les restriccions a la circulació de vehicles pels carrers de la ciutat.

Pel que fa als canvis de sentit, segons han confirmat, el carrer de Pérez Pina passarà a ser de doble sentit de circulació, com cada any, i a la sortida del carrer de Cabanes, l’obligatorietat de girar a l’esquerra es canviarà per l’obligatorietat de girar a la dreta, pel carrer de Mossén Lajunta.

Un any més, la zona blava quedarà inhabilitada, exactament del 4 al 23 de març, ambdós inclosos, i el 16 de març no hi haurà Mercat del Dimecres de Fruita i Verdura.

El recorregut de l’autobús interurbà no patirà cap modificació, atés que ja circula per l’avinguda del Maestrat, i els casals tancaran tots els dies a les 3.30 hores.

El regidor ha assenyalat que «com cada any, hem intentat causar el menor trastorn possible, tant per a la circulació com per a la ciutadania» i ha assegurat que «en termes generals, les modificacions són molt semblants als anys anteriors».

Ilde Añó ha afegit que «Policia Local posarà en marxa un operatiu especial per a les mascletaes» i que «estem treballant en un ban que regule l’ús dels coets durant les Falles». «Demanem la màxima precaució i responsabilitat», ha dit. «Cal tindre en compte que durant aquests dies hem de conviure els fallers i els no fallers».

En aquest sentit, el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, ha afegit que «volem consensuar un ban que siga lògic i es puga respectar». Cheto ha detallat que tots els operatius de seguretat previstos s’analitzaran i es concretaran en la Junta de Seguretat de Falles que tindrà lloc el proper 10 de març.

Directe