Peníscola desplega pel poble 36 punts wifi

L'Ajuntament, la biblioteca, la Policia Local o el Servei d'Atenció Ciutadana estan inclosos en eixa xarxa

L’àrea de Modernització ha posat en marxa el desplegament d’Internet Wifi en dependències municipals i espais públics. El municipi s’ha acollit al programa europeu WiFi4EU a través del qual l’Ajuntament de la localitat ha tingut accés a l’abonament de finançament de 15.000€ per a la instal·lació de punts de connexió en diferents espais del municipi.

28 en interiors
i 8 en exteriors

Concretament, es tracta de 28 punts de connexió d’accés sense fil desplegats en espais interiors de dependències municipals, així com 8 punts de connexió en espais públics en exteriors.

Dependències municipals com l’Ajuntament, el Servei d’Atenció Ciutadana, la Policia Local, l’edifici dels Serveis Socials o el dels serveis tècnics d’Urbanisme i Serveis compten ja amb Wifi per a tots els usuaris que ho requerisquen; a més, punts d’interés públic com el Museu de la Mar o l’Edifici Sociocultural, on es troben la Biblioteca Municipal o el Saló de Plens, compten ja també amb aquesta millora per a la connectivitat.

A més, s’han desplegat punts de connexió reforçats en la zona poliesportiva, d’alta concurrència, les oficines d’informació turística en el Passeig Marítim i Peñismar al costat dels seus voltants i en espais com la plaça Santa Maria, en el nucliantic.

“Estem treballant per garantir una millor i major connectivitat en els espais municipals i zones d’alta concurrència” ha explicat la regidora de l’àrea de Modernització, Raquel París, qui ha puntualitzat que en els pròxims mesos, amb un nou projecte que s’inclou en el Pla de Sostenibilitat Turística, s’ampliaran les zones de cobertura del Wifi gratuït a les platges i passejos, “fa uns anys es va posar en marxa una iniciativa pionera, que ampliarem per a garantir amb major velocitat i major capacitat, que tots els usuaris puguen tindre una experiència de connexió satisfactòria” ha ampliat.

En aquest sentit el mateix alcalde, Andrés Martínez, ha donat suport al treball de la Regidoria, i s’ha compromés a continuar “apostant per projectes de milloren l’accessibilitat a Internet en tot el terme municipal, per la integració de la tecnologia a la gestió i la intel·ligència turística”

La connexió en les zones que ja estan operatives amb aquest projecte acabat de finalitzar en la localitat “és molt senzilla” ha explicat el cap de l’àrea de Modernització a l’Ajuntament, Juanjo Martínez, “s’identifica la wifi com WiFi4EU i l’usuari únicament ha d’accedir a la mateixa a través del seu correu electrònic, sense contrasenya” ha concretat.

Directe