‘La Diputació al teu costat’ arrenca el divendres a Traiguera

Amb la primera de les vuit reunions que l'equip de govern celebrarà en 2022 a les comarques

L’equip de govern de la Diputació de Castelló comença aquest divendres al Baix Maestrat un cicle de reunions itinerants en les diferents comarques que sota la denominació de ‘La Diputació al teu costat’ es realitzaran al llarg de l’any el penúltim divendres de cada mes, amb l’excepció de juliol i agost, època en la qual se solen celebrar les festes dels pobles. Segons ha explicat el president José Martí, «l’objectiu és trepitjar el terreny, estar en contacte amb la gent, escoltar-la i conèixer què pensa i necessita, perquè estem convençuts d’així podrem prendre millors decisions i ser més eficaces en l’exercici de la tasca de govern».

Martí ha afegit que «la Diputació és una institució pròxima, que està en permanent contacte amb els ajuntaments per a ajudar-los a prestar més i millors serveis, però que vol millorar els nivells d’interlocució ja existents amb el teixit empresarial i social». El president assenyala que «tenim un especial interès per departir amb els representants dels principals sectors productius de la comarca, com l’agropecuari i el turístic».

S’han programat vuit reunions en les vuit comarques naturals, proposant per a cadascuna d’aquestes jornades un municipi amfitrió, que al Baix Maestrat serà Traiguera. En aquesta localitat es realitzarà a les 13.15 hores la reunió de l’equip de govern, a la Font de la Salut, que serà el colofó a la intensa agenda que les diputades i els diputats desenvoluparan en diferents municipis de la comarca.

Directe