Demà comencen les restriccions a la mobilitat per les Falles

La instal·lació dels casals obligarà a tallar alguns carrers i a modificar el sentit d’alguns vials

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i el cap de la Policia Local, Víctor Cheto, han anunciat avui els canvis en la mobilitat que afectaran Benicarló a partir de demà, 1 d’octubre, quan les comissions falleres començaran a muntar els casals fallers.

Una de les primeres mesures que es prendran és l’anul·lació de la zona blava, des de demà mateix i fins al 14 d’octubre.

Pel que fa als canvis en l’itinerari de l’autobús Vinaròs-Benicarló-Peníscola, també a partir de demà dia 1 d’octubre s’anul·laran les parades del carrer de Sant Francesc i de Pintor Sorolla, que passaran a ubicar-se a l’avinguda del Maestrat i Jacinto Benavente.

Els carrers que modificaran el sentit de la circulació seran César Cataldo, que canviarà de sentit des del carrer de Joan XXIII, i el carrer de Pérez Pina, que serà de doble direcció.

Els casals podran obrir fins a la 1.30 hores de la matinada, amb un aforament permés del 75%, i queda totalment prohibit tirar petards fora dels actes previstos per les comissions falleres.

El regidor de Policia ha demanat «màxim respecte a totes les mesures d’higiene i seguretat» i ha assenyalat que «a les passades Festes Patronals vam comprovar que, amb moderació i complint la normativa, es poden fer moltes coses, i aquestes Falles han d’anar pel mateix camí».

«Esperem que aquestes siguen unes Falles tranquil·les, com van ser les Festes», ha dit el cap de la Policia Local. Víctor Cheto ha subratllat que serà la Junta de Local de Seguretat del proper dilluns la que acabarà de marcar les directrius a seguir, especialment en aquells actes on s’espera més afluència de gent.

Directe