Es col·loca la coberta de fusta del nou pavelló de Cantavella

L'edifici agafant forma aquestes setmanes

Amb l’esfondrament de la instal·lació municipal en 2020 a causa del temporal Gloria, l’Ajuntament de Cantavieja va posar en marxa l’habilitació del nou edifici, que havia de reconstruir-se per complet. En finalitzar la instal·lació de la coberta, la reconstrucció continuarà amb el tancament i la consegüent instal·lació en interior.

“Després de la primera fase de demolició, es va procedir a fer tota l’estructura amb els pilars i ara ja s’ha pogut col·locar la coberta de fusta, un pas que visibilitza en gran manera com serà la futura instal·lació, que comença a agafar forma” explica Ricardo Altabás, alcalde Cantavieja.

El consistori encara està a l’espera “de la resta de finançament promès pel Govern d’Espanya”. Mentrestant, les obres continuen avançant a bon ritme “perquè molt prompte tots els veïns i veïnes de Cantavieja puguen fer ús del nou edifici”, que consistirà en un centre esportiu amb pista de futbol, bàsquet, gimnàs, sala fitness, sala de formació, vestuaris, graderia fixa i rocòdrom.

Directe