Cantavella aprova més mesures per a recolzar al sector turisme

S'ha aprovat en ple no cobrar les taxes de basura i aigua alhora que es bonifica l'IBI

Des d’inicis de la pandèmia, l’Ajuntament de Cantavieja ha realitzat diverses accions per a fer costat a les empreses i autònoms del municipi que s’estan veient més greument afectats per les restriccions anticovid-19.

Durant la passada primavera, el consistori va adaptar la normativa municipal perquè els bars del municipi pogueren comptar amb terrasses, sobretot a l’estiu i, d’aquesta manera, afavorir el procés de desescalada després del Covid-19. A més, va anul·lar el cobrament de taxes per les terrasses i taules als carrers.

Sabedors de l’allargament de la situació, l’equip de govern ha optat per seguir amb aquesta línia de suport. “En l’últim ple celebrat aprovem per unanimitat no cobrar les taxes de fem ni les d’aigua als empresaris turístics, així com bonificacions en l’impost de béns i immobles” explica Ricardo Altabás, alcalde de Cantavieja.

Aquestes mesures responen, a més, a la petició d’ajuda que ha realitzat l’Associació d’Empresaris Turístics a les administracions, amb l’objectiu d’esmorteir la dura situació econòmica que porten vivint l’últim any.

Les noves accions que s’afigen a les preses a l’inici de la pandèmia, sumen un total de cinc Mesures de Suport Incondicional a l’Hostaleria de Cantavieja per part de l’Ajuntament, que manté la seua postura d’ajudar als establiments hostalers durant aquesta complicada i incerta temporada.

Directe