Xert ha aprovat un pressuposts de 987.485 euros per a l’any 2021

Suposa uns 150.000 euros menys que l'exercici anterior

Un dels projectes és la millora del camp de futbol Les Forques

L’Ajuntament de Xert ha aprovat els pressupostos per a l’any 2021 que ascendeixen a 987.485 euros, la qual cosa suposa que s’ha reduït uns 150 mil euros respecte als comptes de l’anterior exercici. Entre altres projectes, aquests pressupostos permetran posar en marxa la construcció d’una nova pista de pàdel i millorar les instal·lacions del camp de futbol “Les Forques”, tal i com ha explicat l’alcaldessa del municipi Susana Sanz.

En aquests comptes també es contempla la reparació del pas de la Rambla a l’altura del mas de Llança, una reivindicació històrica per part dels veïns del poble que des de fa anys han estat sol·licitant la seua millora.

Tanmateix es destinarà una partida a la covid per complementar les ajudes Resistir de la Generalitat Valenciana, s’efectuarà la remodelació dels “culumpios” de les escoles, es millorarà la instal·lació elèctrica del local “multiusos” i es repararan diferents camins rurals. D’altra banda, l’Ajuntament de Xert assumirà les despeses de la reparació de la teulada de les escoles municipals.

Susana Sanz és l’alcaldessa de Xert

Paral·lelament, des del consistori s’ha decidit rebaixar aproximadament uns 70.000 euros de la partida destinada a les festes que normalment ascendia als 100.000 euros. Segons ha explicat l’alcaldessa, des de l’equip de govern municipal s’ha considerat que donada l’actual situació cal invertir aquests diners en projectes més importants per al municipi. Amb tot, s’ha reservat 50.000 euros per poder cobrir possibles activitats festives i culturals durant aquest 2021, sempre que ho permeta la pandèmia.

Directe