José Martí rep a l’alcalde de Vilar de Canes, que reivindica millores en la CV-168

El president de la Diputació destaca que en 2020 van invertir més de 140.000 euros en la localitat

El president de la Diputació, José Martí, ha rebut a l’alcalde de Vilar de Canes, José María Domínguez, qui ha reivindicat la millora del ferm i l’ampliació de l’amplària de la CV-168.

En la trobada, en el qual també ha participat el regidor Javier Mendez-Vigo, s’ha efectuat un repàs a les transferències realitzades per la institució provincial a aquest municipi durant el passat exercici de 2020, que van ascendir a 140.182,15 euros.

Amb aqueixos recursos s’han pogut realitzar diverses actuacions, com la pavimentació de carrers i voreres o millores en els sistemes d’enllumenat públic i proveïment d’aigua.

La partida més important va ser la del Pla 135, de 75.900 euros, dels quals 27.900 es van destinar a despeses corrents. Altres consignacions destacades són els 7.258 transferits a través del Fons de Cooperació Municipal i els 5.406 corresponents al Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics.

José Martí ha assenyalat que “la ‘Nova Diputació’ continuarà aprofundint en la seua vocació municipalista durant el present exercici de 2021 amb l’execució del del Reactivem Castelló, que ascendeix a 168,3 milions d’euros, un pressupost excepcional i històric per a un moment excepcional i històric com el que estem vivint amb la pandèmia covid”.

Directe