Acaben les obres a la nova guarderia de la Iglesuela del Cid

Ara s'està comprant material, mobles i jocs per tal equipar-la

Després de diversos mesos d’obres per a condicionar la nova guarderia de la Iglesuela del Cid, que s’han vist alentides a causa de la situació derivada de la Covid-19, la nova instal·lació municipal destinada als més petits del municipi ja està acabada.

Dijous passat, 28 de gener, es va passar la corresponent inspecció per a poder autoritzar l’espai. “La guarderia va passar correctament la inspecció i ja està legalitzada i homologada, llista per a posar-se en marxa” explica Fernando Safont, alcalde de la Iglesuela, “només ens falta signar el conveni amb el departament d’Educació per a poder contractar un docent i ja licitar la plaça”.

L’alcalde ha mantingut converses amb les famílies dels nens i nenes que es beneficiaran d’aquest servei d’Aula d’Educació Infantil, atès que es tracta d’un servei molt demandat en La Iglesuela, per a informar-los de l’estat en què es troba i com s’estan desenvolupant els tràmits. “Quan licitem la plaça del docent, l’obertura serà immediata, però tot està condicionat al Covid-19, que alenteix molt els processos administratius” apunta Safont.

Per la seua part, el consistori es troba immers en la compra de material, mobles i jocs per a equipar la guarderia, que compta amb una sala multiusos, lavabos, sala de preparació d’aliments i un espai de parc infantil en l’exterior.

Amb tot, s’espera que els xiquets i xiquetesde 0 a 3 anys de la Iglesuela del Cid puguin acudir al més aviat possible a aquest nou centre que alberga el municipi.

Directe