Herbers, incomunicat per telèfon tant fix com mòbil

Així ho denúncia la comissió organitzadora de l'Aplec dels Ports a menys de 50 dies per a la celebració de la festa comarcal

Herbers, incomunicat per telèfon tant fix com mòbil

Des de ahir diumenge, 9 de juny, per la vesprada, fins a hores d’ara “seguim sense telèfon fix i sense cobertura a la localitat d’Herbers. Només hi ha xarxa de l’empresa Movistar, les altres empreses no donen servei. A banda, el servei de telefonia mòbil està preparat per a molts pocs usuaris connectats a la vegada, això vol dir, que en dies de festa o trobada al poble costa un 5 minuts enviar un email o 15 minuts descarregar una imatge de Whattsapp”, denuncien des de la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports.

50 dies
per a l’Aplec

En menys de 50 dies arribarà a la localitat l’Aplec dels Ports, amb una afluència d’uns 5000 visitants i des de l’organització “hem sol·licitat l’ampliació del servei per als dies d’Aplec, però no hem tingut resposta afirmativa. L’organització ens comunicarem amb walkie-talkies, però que passaria si hi ha una emergència mèdica i no funcionen els telèfons per a avisar el servei mèdic? Aquí demanaríem responsabilitats: Ajuntament, Organització Aplec, Administracions o empreses telefòniques?”.

La mateixa comissió explica com “Fa poc més d’un any va rribar a Herbers la xarxa 2G, i ara per ara, parlar de 3G és impensable (imaginat 4G), les empreses subministradores no volen sentir a parlar de donar aquest servei amb tant poc benefici”.

Directe