L’Ajuntament de Benicarló estrena web municipal i nou domini

Incorpora una versió mòbil que facilita les gestions des de qualsevol tipus de dispositiu

A partir d’avui, la web de l’Ajuntament de Benicarló canvia la imatge i esdevé un canal de comunicació amb la ciutadania més directe i intuïtiu. L’alcaldessa en funcions, Xaro Miralles, i la regidora en funcions de Serveis Informàtics, Marta Escudero, han presentat la nova imatge de la pàgina web municipal, un projecte que ha suposat una transformació profunda del web, tant a nivell de continguts com d’imatge. La nova pàgina prioritza la usabilitat des del punt de vista del ciutadà, de manera que la informació es mostra de manera més funcional i es redueixen el nombre de clics.

Una de les principals novetats que acompanya aquest nou disseny és el nou domini del web municipal, www.benicarlo.org, molt més senzill de recordar i d’escriure que l’anterior, que no deixarà de funcionar. També destaca l’estètica i la paleta de colors, basada en els blaus, verds i marrons, en referència a la mar, la carxofa i la terra respectivament.

Però el canvi no només és estètic, sinó sobretot de continguts, de manera que s’ha reorganitzat tota l’estructura per tal d’oferir un millor servei a la ciutadania. En aquest sentit, s’ha donat prioritat als tràmits, a les ofertes d’ocupació o a l’agenda, i s’ha donat més visibilitat a les informacions de servei que es publiquen en el tauler d’anuncis.

Tant l’alcaldessa en funcions com la regidora en funcions han destacat «el canvi necessari» de la web municipal i han reforçat la idea del «web al servei del ciutadà». Xaro Miralles ha remarcat que «aquest era un objectiu prioritari en aquesta legislatura» mentre que Marta Escudero ha subratllat que «després de 17 anys [en referència a la posada en funcionament de l’anterior web], tenim un nou punt de partida que ens permetrà millorar la nostra relació amb la ciutadania».

Directe