El candidat a la reelecció com a President de la Generalitat Ximo Puig vota a Morella

Amb un cens de 1900 electors, Morella distribueix el seu veïnat en tres taules electorals

El candidat a la reelecció com a President de la Generalitat Ximo Puig vota a Morella

El president de la Generalitat Valenciana i candidat socialista a la reelecció, Ximo Puig, ha començat el dia amb un passeig pel passeig de l’Alameda de Morella.

Eren les 10 del matí quan arribava, acompanyat per simpatitzants i membres de l’agrupació local del PSPV al seu col·legi electoral, situat en aquesta ocasió a l’Oficina de Turisme, donat a que l’edifici CISE, que sol fer aquesta funció, està allotjant provisionalment les consultes mèdiques mentre duren les obres d’ampliació del Centre de Salut.

A l’eixida del col·legi electoral, i després d’haver exercit el seu dret al vot, Puig animava a la gent a participar d’aquesta important jornada de doble cita electoral a la Comunitat Valenciana, amb les eleccions autonòmiques per una banda i els comicis per a elegir als membres del Congrés i del Senat espanyol per altra.

Si abans d’emetre el vot ha fet un tranquil passeig, després de votar ha continuat la jornada electoral amb un bon esmorzar amb els seus amics del poble. I és que, encara que no ho porta al seu programa electoral, ja li hem sentit dir en més d’una ocasió, d’una manera distesa, que l’esmorzar compartit mereix una menció especial, en ser una de les qüestions que més agermana als diferents pobles d’arreu de la Comunitat Valenciana.

Amb un cens de 1900 electors, Morella distribueix el seu veïnat en tres taules electorals, i Ximo Puig no ha sigut l’únic candidat que aporten els seus veïns a les eleccions autonòmiques.

Ernest Blanch, el també secretari general del PVPV de la província de Castelló també forma part de la candidatura socialista a les Corts Valencines, ocupant el número 3 per la seua província. A ell li ha pertocat votar a la mesa electoral instal·lada a l’edifici de l’Ajuntament.

Abans de marxar a València per seguir la jornada electoral des del Mercat de la Tapineria, on els socialistes passaran la llarga nit electoral, els candidats han volgut dedicar una estona als seus amics i veïns, a passejar, a fer una xarrada i un bon tiberi, on no han faltat els flaons.

Directe