La Rogativa a Vallivana estrena panells informatius pel seu recorregut

Diversos quilòmetres al voltat de la Torreta es veuran afectats per les obres de la N-232

Com cada dissabte de Pasqua s’ha reunit el Consell Rector del patronat de l’administració de Vallivana per repassar i posar al dia diferents punts al voltant de l’administració del Santuari i de la propera Rogativa que uneix Morella amb el Santuari de Vallivana.

Així, s’han tractat molts d’assumptes especialment relacionats amb el desenvolupament de la propera rogativa, ja que són moltes les novetats al respecte. Com en les dues darreres edicions de la rogativa, celebrades l’any sexennal, els darrers quilòmetres fins a la Torreta i l’espai del dinar es veuran afectats per les obres de la N-232. A més, tota la senda, des del portal de Sant Mateu fins a Vallivana comptarà amb panells informatius al voltant de diferents aspectes del recorregut, fent l’experiència de la Rogativa molt més enriquidora.

Un altre punt del camí a Vallivana es veurà afectat pels treballs al voltant de la N-232. Concretament, antics trams de la carretera, ja en desús, s’estan sotmetent a un procés de restauració ambiental.

Per últim es recorda que estan vacants dues places d’alet. Qui vulga presentar-se, pot fer-ho a les oficines de l’Ajuntament de Morella.

Directe