L’Ajuntament de Vinaròs comença l’adequació del camí de Sunyer

Un total de 2,8 quilòmetres, des de l'accés a la nova N-340 fins al camí vell d'Alcanar

L’Ajuntament de Vinaròs anuncia que a finals de setmana començaran les feines d’adequació del camí de Sunyer.

El regidor d’Agricultura, Jordi Moliner, ha comparegut aquesta setmana davant dels mitjans de comunicació per informar a la ciutadania que aquest divendres començaran les feines de millora de l’asfalt al camí de Sunyer. En concret les feines es faran des de l’accés a la nova N-340 fins al camí vell d’Alcanar, un total de 2,8 quilòmetres.

Durant la roda de premsa, Moliner també ha anunciat que Vinaròs s’afegirà aquest diumenge a l’Hora el Planeta, que cada any es convoca a nivell mundial. L’Ajuntament tancarà els llums dels edificis municipals durant una hora per afegir-se a les reivindicacions contra el canvi climàtic.

Directe