Morella rep el projecte arqueològic de les intervencions pel Parador

Es compleix així el compromís de Turespaña amb Rhamsés Ripollés

Morella rep el projecte arqueològic de les intervencions pel Parador
El Parador s'ubicarà a l'antic convent de Sant Francesc

L’ajuntament de Morella ha rebut el projecte arqueològic de les diferents actuacions que es duran a terme al Parador de Turisme com són excavacions, entre d’altres. Aquest, és el pas previ a la licitació total de l’obra. Així, després de la reunió celebrada a Madrid el passat mes de juliol, entre l’alcalde de la ciutat, Rhamsés Ripollés, i el director de Turespaña, Héctor Gómez, en la que des de Turespaña es van comprometre a executar aquestes accions, compleixen els terminis establerts.

Aquest és un pas decisiu per a iniciar les obres del Parador, de manera que es treballa perquè es publique la licitació dels treballs amb la major brevetat possible. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella ha destacat que “és una bona notícia veure com d’ací a poc temps començaran treballs fonamentals com són les diferents excavacions, entre d’altres, previ pas a l’execució total de l’obra”. Així, ha explicat que “encara quedarà pendent l’actualització del projecte de rehabilitació i la licitació d’aquest”. Així, Rhamsés ha recordat que “el Parador de Turisme de Morella suposarà una rehabilitació important del patrimoni de la ciutat, així com el seu manteniment i conservació”, a més, ha comentat que “és molt important per al futur de la ciutat i de tota la comarca per a impulsar el turisme, un dels principals motors de turisme d’aquesta zona”. Finalment, Ripollés ha remarcat que “el projecte ha d’avançar perquè no siguen necessàries més actuacions d’urgència com la del tram de muralla del Convent de les Agustines”.

El Parador de Turisme de Morella és un projecte molt important per a impulsar un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Així, aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.

Directe