Continua la demolició del local de festes a Vilafranca

Suposa la eliminació de l'edifici que ha albergat la festa al municipi durant els darrers 28 anys

Les obres de demolició de l’antic parador o local de festes de Vilafranca continuen avançant a molt bon ritme i en els dies laborals de la passada setmana i el que portem d’aquesta ja s’ha eliminat quasi tota la coberta de l’edifici. Les grans vigues que suportaven el pes de la teulada han segut derribades cap a la part interior del local i pel moment les parets laterals encara no s’han tocat. Prèviament a l’inici de la demolició es va actuar al solar que l’Ajuntament ha adquirit per tal de fer més gran el nou edifici.

L’Ajuntament de Vilafranca ja adjudicat la segona fase de l’obra per a la construcció del nou local de festes, que començarà una vegada acabats els treballs que s’estan realitzant actualment.

Durant tota aquesta setmana els treballs per acabar de tombar l’antic parador de festes continuaran i s’espera que en pocs dies la demolició d’aquest edifici situat al carrer Joan Fuster estiga acabada.

Sense cap dubte, es tracta d’una actuació molt comentada a Vilafranca ja que suposa la eliminació de l’edifici que ha albergat la festa al municipi durant els darrers 28 anys, a l’espera de la construcció d’un altre molt més modern que s’encarregarà de substituir-lo.

Directe