Vilafranca està creant a la Llotja un nou centre per a l’atenció dels visitants

Serà un nou servei per oferir de manera molt visual les possibilitats turístiques

Video Thumbnail
Vilafranca està creant un nou centre de visitants
S'inicia la primera fase de l'obra a l'edifici de la llotja

L’Ajuntament de Vilafranca ha iniciat les obres de creació d’un nou centre de visitants al municipi, situat al casc antic i concretament en una de les plantes de l’edifici de l’antiga Llotja. Actualment s’està duent a terme la primera fase de l’obra en un local que va albergar la Guarderia Municipal i ha comptat amb moltes utilitats al llarg del temps. Als darrers anys servia com a local d’assajos de la Rondalla i Grup de Ball de Vilafranca. Es tracta de construir un nou servei per oferir de manera molt visual les possibilitats que ofereix Vilafranca las visitants.

Els treballs actuals consisteixen en l’adeqüació prèvia del local per instal·lar posteriorment el sistema de calefacció o i adaptar-lo totalment per a persones amb mobilitat reduïda. Era necessari netejar columnes i també tractar la fusta de les bigues en aquest espai a la Llotja. L’obra per a la creació d’aquest centre de visitants al casc antic de Vilafranca comptarà amb diferents fases. La segona d’elles va ser adjudicada recentment.

Per tal de dur endavant aquest obra important dedicada al turisme, l’Ajuntament de Vilafranca compta amb diferents ajudes per part de la Diputació Provincial o Turisme Comunitat Valenciana. El consistori també ha d’afrontar una part de la despesa dels treballs.

Uns treballs d’adequació de l’espai per a la transformació en un centre de visitants amb tenda de productes locals i de la comarca que avança a bon ritme i que s’espera molt prompte puga veure iniciada la segona fase de la seua construcció.

Directe