Avança la millora de la Piscina Municipal per disminuir la profunditat

A més, s’ha reparat la il·luminació del poliesportiu i en breu s'acabarà en les goteres

Morella continua amb l’actuació de millora de la Piscina Municipal. Aquesta obra pretén solucionar diferents problemes d’aquest espai com les fuites d’aigua, així com disminuir-ne la profunditat. El projecte es realitza amb les ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i a dia d’avui els treballs se centren a reomplir el fons del got per a reduir la profunditat.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “es tracta d’un projecte molt important per a millorar la piscina i que gaste menys aigua”. L’edil ha recordat que “aquesta actuació va començar al setembre, després de la temporada d’estiu, i avança a molt bon ritme”. A més, Amadeu ha explicat que “la Piscina Municipal tenia alguns problemes de fuites d’aigua que se solucionen amb aquesta obra i a més es disminueix la profunditat per a fer-la més accessible a tots i totes, així com albergar més activitats”.

Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

El poliesportiu de Morella també està veient millores durant les últimes setmanes. Així, s’han canviat els focus de la pista poliesportiva i s’està preparant tot el necessari per a instal·lar la nova coberta que solucionarà els problemes de filtracions d’aigua que té aquest edifici.

Directe