Carles Mulet i Enric Bataller presenten a Vilafranca “polítiques valentes”

Compromís ha organitzat un acte amb el senador i el diputat al Congrés

Compromís per Vilafranca organitzava aquest dissabte un acte polític al Càmping Caburei-El Llosar amb la presència del senador Carles Mulet i del diputat al Congrés Enric Bataller. Un acte informal i que es desenvolupava amb la presència d’un grup de persones interessades en conèixer més a fons les polítiques que Compromís està desenvolupant a nivell nacional i en les que es reivindiquen qüestions que afecte al territori.

Carles Mulet, natural de Cabanes i senador per Compromís, manifestava a Vilafranca la lluita que des de la formació s’està fent en una cambra que compta amb majoria absoluta del Partit Popular. Mulet parlava de la moció de la MAT que està previst votar aquest dijous al Senat o d’aspectes que s’han exposat a Madrid referents a Vilafranca.

Mulet també parlava sobre la Caserna de la Guàrdia Civil de Vilafranca que porta molts anys en l’agenda del Ministeri de l’Interior i d’altres opcions que s’han plantejat des de la formació. El finançament autonòmic frena de vegades algunes d’aquestes possibilitats.

Un dels quatre diputats de Compromís al Congrés, Enric Bataller també es passava aquest dissabte per Vilafranca, on explicava les dues línies principals de treball que la formació política planteja al Congrés dels Diputats.

Compromís forma part del Grup Mixt per decisió pròpia, ja que considera que des d’aquesta situació pot defensar molt millor les seues propostes i que compta amb més opcions també per poder opinar a la Cambra Baixa.

Un acte de Compromís que arriba uns mesos abans de que comence a Espanya tot el procediment per a les eleccions municipals, autonòmiques i europees que es celebraran conjuntament el diumenge 26 de maig de 2019.

Directe