La Mata signa les expropiacions per a la CV-120

Aquest és un dels darrers tràmits abans de l'inici dels treballs de millora del vial

Juan Bautista Juan i Pere Calvo, signant els documents

L’Ajuntament de la Mata i la Diputació de Castelló han signat aquest dimarts els documents que plasmen les expropiacions dels terrenys necessaris per a la millora de la CV-120, un dels darrers tràmits a completar abans que puguen començar les obres. En la reunió que han mantingut a l’Ajuntament de La Mata entre l’alcalde de la localitat Pere Calvo i el diputat de carreteres Juan Bautista Juan s’han signat les actes que plasmen les expropiacions de terreny.

Aquesta és una antiga reivindicació dels veïns de la Mata i Olocau. A poquet a poquet s’han anat complint els tràmits i pareix que ja es veu el final d’aquest llarg procés. El vial uneix La Mata i Olocau amb Aragó, sent una carretera vital perquè Els Ports puga mantenir una bona estructura de comunicacions. A partir d’aquest moment s’entra en la recta final del procés. En setmanes vinents podria començar el tràmit per a licitar aquesta obra.

Entre La Mata i Olocau són 64 parcel·les les que s’han expropiat per a l’obra de la CV-120. 18 corresponen al terme de La Mata i 46 al terme d’Olocau.

Directe