La Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana es reuneix a Morella

Es fan periòdicament arreu de les tres províncies per impartir instruccions de la Direcció General i per coordinar els serveis

El cap de zona de la Guàrdia Civil de la Comunitat Valenciana, José Hermida Blanco, juntament amb la comandància de Castelló, han triat Morella per mantenir una reunió de treball, que realitzen periòdicament, amb els caps de les comandàncies de les tres províncies, per impartir instruccions de la Direcció General i per coordinar els serveis.

Segons el criteri del cap zona de la Comunitat Valenciana, en comptes de realitzar aquestes reunions a les capçaleres provincials, es porten a terme d’una forma rotativa en diferents municipis, per a més de la pròpia reunió, conèixer la situació de cada un dels municipis i entrevistar-se amb les autoritats locals.

Directe