“Morella està en festes”

El número 1351 del setmanari Notícies també destaca en portada que "Salva Ortí ens ha deixat"

Avui divendres un nou número del setmanari comarcal Notícies ix al carrer, destacant en portada la celebració de les festes de Morella.

A més del recull d’informació de tota la setmana com un resum de totes les activitats realitzades a les festes de Morella, les festes dels pobles de la comarca com Villores, Castellfort, Todolella, Ortells, Portell i Forcall, o la reunió de l’alcaldessa d’Ares amb el president de la Diputació de Castelló.

En l’apartat notícies de perfil, trobem un extens reportatge en memòria del morellà Salva Ortí. L’edició d’aquesta setmana ens porta un ampli reportatge fotogràfic de les festes de sant roc de Morella. En l’apartat d’esports el calendari de lliga del Morella F.C i el memorial Enrique Sancho de Benassal que va disputar el CF Vilafranca.

La fulla del camp i la meteorologia completen la informació.

Directe