“Les obres de la N-232 acabaran en dos anys”

El número 1346 del setmanari Notícies també destaca en portada que "Herbers enceta l'Aplec amb un fort crit contra el despoblament"

El setmanari d’informació comarcal Notícies ix al carrer destacant en portada la celebració de l’Aplec amb el titular “Herbers enceta l’Aplec amb un fort crit contra el despoblament”

El balanç de la 23 edició de la Fira de la Magdalena a Vilafranca repassant les nombroses activitats que van acompanyar la mostra, o el participatiu Early Music Morella, que ha dedicat als Borgia i a Sant Vicent Ferrer el seu repertori. La noticia més destacada, però, és la visita a les obres de la 232, que estaran finalitzades en dos anys “Aquesta setmana les autoritats van poder visitar les obres i veure com s’estan desenvolupant els treballs i el ritme que porten”, s’apunta. El setmanari ens ofereix un complet reportatge al respecte.

No falten les seccions d’opinió, La Fulla del camp d’Esports i l’apartat dels esport, on a més del seguiment al campionat de Futbol Sala de Morella, també es dona compte de que enguany el Cinctorrà no podrà fer equip per a la pròxima temporada.

El setmanari també ens oferix la completa agenda que podrem gaudir aquest cap de setmana, i que en bona part passa per Herbers. Nosaltres la repassem amb Angela Beltran

Directe