“El govern de Ximo Puig es planteja seriosament el tema de la despoblació”

El número 1345 del setmanari Notícies també destaca en portada la "recta final per a l'Aplec"

Com cada divendres un nou número del setmanari comarcal Notícies ix al carrer destacant en portada les jornades sobre el despoblament celebrades a Montanejos. Amb el titular “El govern de Ximo Puig es planteja seriosament el tema de la despoblació” s’explica com “el president de i la vicepresidenta anuncien mesures concretes en el seminari desenvolupat a Montanejos”, entre les que destaca la possibilitat de fer “incentius fiscals per a pal·liar el greu problema”.

A més del recull d’informació de tota la setmana, com el començament del curs i festival de música medieval i renaixentista “Early Music Morella” aquest cap de setmana, la celebració de la cinquena festa de la Pastora a Vallibona, o la cinquena campanya d’excavacions a la coveta de la Foia de Vilafranca, el número d’aquesta setmana ens porta un reportatge sobre el Convent de Sant Francesc que continua esperant unes actuacions que comporten la seua restauració. “Patrimoni ferit a l’espera d’un Parador” és el titular de l’article de Bernabé Sangüesa.

L’apartat d’esports repassa tots els resultats dels partits del Campionat de Futbol Sala d’aquesta setmana. La fulla del camp i la meteorologia completen la informació. I, per últim, el setmanari Notícies ens ofereix la programació completa de la 41 edició de l’Aplec dels Ports que ja es troba a la recta final per a la seva celebració.

Directe