“Les dones de la comarca es reivindiquen a Portell”

El número 1345 del setmanari Notícies també destaca en portada que "Ortells commemora els 25 anys del gran incendi dels Ports"

Com cada divendres un nou número del setmanari comarcal Notícies ix al carrer destacant en portada la trobada de dones Els Ports-Maestrat, informació que es destaca amb el titular “Les dones de la comarca es reivindiquen a Portell”.

En la portada del número 1345 del Notícies també es destaca que ha hagut una boda a La Pobleta, pedania de Morella, “48 anys després” de l’última, en la que la núvia, Beatriz, va complir el somni de casar-se al poble dels seus avis.

A més del recull d’informació de tota la setmana com la mostra de Cinema rural «Al nostre ritme», els actes de commemoració dels 25 anys del gran incendi dels Ports a Ortells o les obres a Vilafranca pel nou col·lector. En aquest número trobem un reportatge sobre la boda a La Pobleta 48 anys després.

En l’apartat d’esports el començament del campionat de futbol sala i un reportatge al ciclista vilafranquí Martí Garcia. La fulla del camp i la meteorologia completen la informació. La contraportada destaca l’estrena de la iniciativa “Saltapins a la llum de la lluna” buscant aprofitant la lluna plena per fer activitats nocturnes al parc multi-aventura.

Directe