“Els ajuntaments dels Ports enceten nova legislatura”

El número 1342 del setmanari Notícies també destaca en portada l'espectacle "L'escola canta"

Aquest divendres 21 ix al carrer un nou número del setmanari d’informació comarcal Notícies, destacant en portada com “Els ajuntaments dels Ports encenten nova legislatura”. En pàgines interior el setmanari inclou fotografies dels actes de presa de possessió dels consistoris de la comarca, destacant el de Morella i de Vilafranca.

El tema de la setmana també ve en clau política, amb la presa de possessió de Ximo Puig com a President de la Generalitat Valenciana, informació que ve completada per una biografia del polític morellà.

El Notícies també destaca com, “L’Aplec dels Ports ja té el cartell d’activitats” i com quatre “comediants del nord” han guanyat la 8ena Lliga d’improvisació teatral a Castelló.

En una gran imatge de L’Escola Canta de Forcall el setmanari fa ressò de l’espectacle que tancava el curs escolar als CRA de la comarca i als col·legis de Morella i Vilafranca.

El setmanari Notícies inclou, com cada setmana, el suplement turístic “Qué hacer en Morella” i les seccions “El Notícies de perfil”, “La fulla del camp”, completes pàgines d’opinió, l’agenda o els esports.

Pots trobar els setmanari Notícies als principals quioscs de premsa de la comarca o rebre’l còmodament a casa mitjançant subscripció.

Directe