El programa Talent Rural fa balanç de la formació de joves a pobles menuts

Georgina Funaru ha fet pràctiques a Comunicacions dels Ports

La Diputació de Castelló i la Universitat Jaume I fan balanç positiu del programa pilot Talent Rural impulsat per les dues institucions. Un programa per fomentar la realització de pràctiques formatives dels estudiants de la universitat a entitats ubicades en poblacions de l’interior amb menys de 3.000 habitants.

Una d’aquestes joves, Georgiana Funaro va passar per les instal·lacions de Comunicacions dels Ports i explica la seua experiència en un vídeo elaborat per la UJI.

“Talent rural”

Talent Rural es dirigeix a aquells estudiants i estudiantes que volen aprendre a través de la realització de pràctiques externes, vinculades amb els seus estudis i qualificació, en empreses i entitats creatives i innovadores però que, per estar emplaçades en xicotetes poblacions rurals, són desconegudes i tenen dificultats per a atraure el talent.

L’objectiu del Programa és acostar i facilitar la trobada d’aqueixes demandes i ofertes de talent, experiència laboral i convivència en un entorn rural amb elevada qualitat de vida orientat als qui desitgen afrontar el repte d’una pràctica inèdita en l’acadèmic, en el professional i en el personal.

Directe