Els Ports Ràdio celebra el Dia Mundial de la Ràdio

La comarca té una emissora des del 16 de juliol de 1988

Avui, 13 de febrer celebrem el Dia Mundial de la Ràdio. Una data per a conscienciar i tenir en compte el paper de la ràdio en l’esdevenir diari, per acompanyar-nos i estar sempre present, malgrat els avanços i nous sistemes de comunicació que han aparegut en darrer segle. La ràdio, sens dubte, ha marcat un abans i un després en el món de les comunicacions.

Per això, avui volem felicitar els nostres companys i companyes, col·laboradors i col·laboradores de Els Ports Ràdio, que ens acosten cada dia a través del seu micròfon tota l’actualitat. I també recordar els inicis d’aquest mitjà que, recordem, va nàixer el 16 de juliol de 1988. Aquest dia i en el marc del programa cultural Estiu Jove, es presentava a la Casa Ciurana, una nova iniciativa «Els Ports Ràdio, una ràdio d’ací, per a la gent d’ací». Mesos abans Anna Querol i Begonya Segura aprenien a modular la veu, pronunciar bé i assajar alguns programes.

Directe