Eduardo Mendoza i Empar Moliner, als estudis de Els Ports Ràdio

Amb motiu del Festival Literari, el programa Tot és comèdia s'emet des de Morella

Aquest dissabte Els Ports Ràdio va cedir les seues instal·lacions a la Cadena Ser de Catalunya per tal de poder emetre des de Morella el magazín cultural de cap de setmana “Tot és Comèdia”, dirigit i presentat per Rosa Badia, aquest espai va dedicar les dues hores d’emissió al Festival Literari de Morella.

Durant el programa van passar molts dels ponents de les diferents taules programades per eixa jornada, encetant el monogràfic amb Elena Moya i Victor Amela. Continuava amb els xefs Nacho Villanueva, María José Martínez o Carlos Gutierrez, que acabaven de participar en la taula dedicada a la narrativa gastronòmica.

L’escriptor Eduardo Mendoza i la periodista i escriptora Empar Moliner, van estar en la secció “Allà on viuen els llibres”, que podeu gaudir si voleu, com la resta de converses, a través de la pàgina web de Ser Catalunya.

Per finalitzar, en la secció esportiva, per aquests estudis van passar els especialistes esportius Carlos Bassas i Simon Kuper. La conductora del programa “Tot és Cómedia”, també va participar en el Festival Literari moderant la conversa “Dones i literatura”

Directe