Així hem viscut El Nostre Estiu

Un resum dels millors moments del programa estival de nord · la televisió comarcal

Video Thumbnail
Resum de el nostre estiu
De festes ens haguera agradat parlar durant tot el mes d’agost, com fem cada any a El nostre estiu. O fins, i tot, allargar uns dies més el programa ja entrat el mes de setembre per acabar de contar-los coses de les festes de Forcall o Cinctorres, que sovint agafen uns dies del mes següent. Però eng

De festes ens haguera agradat parlar durant tot el mes d’agost, com fem cada any a El nostre estiu. O fins, i tot, allargar uns dies més el programa ja entrat el mes de setembre per acabar de contar-los coses de les festes de Forcall o Cinctorres, que sovint agafen uns dies del mes següent. Però enguany no ha pogut ser.
Tampoc hem pogut dir això tant morellà de que l’estiu dure “hasta passat fira”, perquè fira tampoc hi haurà.

No els volem deixar amb un regust trist, però podem anar fent-nos ja a la idea que aquesta estranya situació encara l’allargarem uns quants mesos més i que no afecte també als festejos de 2021… Els sant antonis de 2021 i els carnestoltes o abans els nadals i el cap d’any tenen males previsions, com ens deien quatre dels alcaldes de la comarca als que els ho preguntàvem en un dels primers programes.

El que podem dir, per la nostra part, és que si sense festes hem pogut viure “El nostre estiu”, és que ja res ens pot aturar i l’any vinent tindran la temporada 25 de l’espai estival de nord · la televisió comarcal.

Directe