Aquest dilluns comença “El nostre estiu” més atípic

El programa estrena la 24ena temporada a les pantalles de la televisió comarcal

Aquest dilluns comença “El nostre estiu” més atípic

El nostre estiu és un programa que, “des de fa 24 temporades, s’ha caracteritzat per obrir una finestra més ampla per tal de tindre temps de contar-los en detall les festes dels nostres pobles i incloure reportatges i entrevistes que no tenen cabuda en l’informatiu nord\notícies que fem tot l’any”, explica el conductor del programa Juan Antonio Querol. “Però enguany tot és diferent. Tots ens enfrontem a l’estiu més estrany -o com a mínim atípic- de les nostres vides i ens ha costat setmanes de reflexió decidir si aquesta nit els diríem “bona nit” o si, per contra, seria la primera vegada en trenta anys que la televisió comarcal no parlara de festes. La decisió és que enguany sí hi ha “El nostre estiu”, en un format que s’adaptarà a les especials circumstàncies que ens ha tocat viure en aquest 2020 que recordarem per a sempre”, continua explicant.

Al programa d’enguany “els avancem que -hi hagen o no hi hagen-, tindrem algun bou embolat, encara que per a desencaixonar-lo tinguem que buscar entre els nostres arxius. També els podem dir ja que tindrem algun que altre acte de la Setmana de la Joventut, encara que els xiquets que els vivien ara ja siguen ben adults. I veurem préssec en vi o ens remullarem en sangria, tot i que sigue en el record. Però eixes menudes píndoles no seran, ni molt menys, el gruix dels continguts de El nostre Estiu d’enguany. Viurem l’ambient dels pobles de la comarca, sigue quin sigue. Volarem cada dia per damunt del nostre territori per veure el temps que fa i avançar el que farà. I encara que amb les limitacions de les distàncies de seguretat, que el nostre plató és gran però no tant, tindrem interessantíssimes entrevistes amb els protagonistes de l’actualitat”, afegeix el conductor del programa.

Una captura de la capçalera del programa

“El nostre estiu” s’estrena aquest dilluns a les 21.30 hores i s’emetrà en aquest horari de dilluns a divendres. Com és habitual, el programa es repeteix en multidifusió durant tot el dia, també en els horaris habituals. “Els recomanem sintonitzar amb nord · la televisió comarcal cada dia a les nou de la nit o bé a les dues del migdia i també les repeticions a les nou del matí o les dues de la matinada per a veure primer l’informatiu nord\notícies amb l’actualitat de la jornada i, a continuació, El nostre estiu amb reportatges i entrevistes”, conclou Querol.

Directe