Es lliuren les banderes blaves per al Morrongo i la Caracola

Amb la presència destacada de la consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la regidora de Turisme, Inma Calvet, han recollit aquest matí les dos banderes blaves que certifiquen la qualitat excel·lent de les platges del Morrongo i la Caracola.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a Alcossebre i ha comptat amb la presència destacada de la consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, així com amb la participació d’alcaldes i regidors de tota la Comunitat Valenciana.

Les dos banderes blaves per a Benicarló són un reconeixement a la dedicació constant de l’Ajuntament i el seu Departament de Turisme per a preservar i millorar les condicions de les seues platges, garantint-ne la neteja, seguretat i serveis per a tots els visitants i residents.

L’alcalde de Benicarló ha remarcat que «les banderes blaves són un símbol de qualitat i sostenibilitat» i ha assegurat que «és un orgull veure com les nostres platges continuen sent un referent». Per la seua banda, la regidora de Turisme ha constatat que «aquest reconeixement situa Benicarló com una destinació exemplar per a turistes que busquen gaudir de platges de qualitat en un entorn cuidat i sostenible».

Les banderes blaves són atorgades anualment per la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) a aquelles platges que compleixen amb una sèrie de requisits relacionats amb la qualitat de l’aigua, la informació i educació ambiental, la gestió ambiental i la seguretat, així com els serveis i instal·lacions.

Directe