La nova edició del Peníscola Remember Festival arriba amb dos escenaris i dos dies de festival

L'esdeveniment tindrà lloc en el recinte del Port de Peníscola i té un aforament màxim de 5.000 persones

Després del “sold out” de l’any passat, arriba a la Ciutat en la Mar la tercera edició del Peníscola Remember Festival. El 7 i 8 de juny se celebrarà en el recinte portuari de Peníscola una nova edició del PRF i, en aquesta ocasió, l’esdeveniment comptarà amb dos escenaris.

Els assistents gaudiran el primer dia d’actuacions de grups i DJs de la dècada dels 80 en un format més reduït -pel que respecta a escenari i distribució- amb les actuacions d’Alberto Añón, Hard Rain, Mark Shaw i Taleesa.
Per part seua, el dissabte arribarà la millor música dels 90 i 2000 en l’escenari principal amb Alexia com a cap de cartell, la cantant italiana que va conquistar el eurodance, pop i R&B de totes dues dècades amb temes com “Em and you”, “The summer is crazy”, “Gimme love”, “Number one” o “Goodbye”. A més, aquesta tercera edició comptarà amb les actuacions de Absolom, Ann Lee, Area, Anneke Van Hoff, Kelly Lorenna, Ku Minerva, Marian Dacal, Eva Martí, Motiv 8, Nathalie Aarts i un nodrit grup de deejays.

De fet, pel segon escenari passaran tots els DJs que actuen en el principal i punxaran música retrospective, els millors temes de finals dels 90 i principis dels 2000.

Com cada any, no faltarà a la cita la millor representació de deejays procedents de València, Lleida, Madrid, Tarragona i Barcelona com Javi Boss, Jose Luis “El nano”, Danny A, Josvi, Andrés Milenio, Tonet Marzá, Micky Rubert, Raquel Cardona, Josep Wonder & Manel, Vicente Añó i molts més.

Rememberos i rememberas de tot el país es donaran cita durant tot el cap de setmana a Peníscola per a assistir al festival que va ser una autèntica revelació en la seua primera edició. Després dels èxits collits des de 2022, el Peníscola Remember Festival és ja un esdeveniment consolidat de l’agenda provincial i autonòmica anual. Amants del remember de Catalunya, País Basc, Madrid, Aragó, Castella-la Manxa i de les tres províncies valencianes ja han adquirit les seues entrades per a assistir al PRF 2024 i l’organització ha anunciat que la venda no deixa de créixer, superant ja la meitat de l’aforament total i a 100 entrades d’esgotar el front stage.

La direcció del Festival aposta fermament per la qualitat del festival i ha anunciat que, a més de doblegar el nombre de dies i d’escenaris, també destinarà el doble d’efectius per a aconseguir una millor atenció i desenvolupament de la cita. Sense augmentar l’aforament màxim, que es limita a 5.000 persones, el Peníscola Remember Festival duplicarà els metres quadrats de barres de begudes respecte a l’any passat, així com també l’espai de la zona VIP, que comptarà amb ombra natural. Donant resposta a les peticions d’assistents en anteriors edicions, el PRF 2024 també veurà millorat el sistema de so en tot el recinte i la il·luminació dels escenaris.

Encara que hi ha algunes sorpreses que no es poden revelar, la direcció del Peníscola Remember Festival ha avançat que aquesta edició comptarà amb una important millora de l’animació amb un augment en el nombre de ballarins, faquires, malabaristes o actors. “Millorem les performances, el so i la il·luminació perquè qui vinga no senta que està en un festival de remember, sinó en un espectacle”, han afirmat des de l’organització.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i el regidor de Festivals, Ramón Simó, han coincidit a referir-se al PRF com un festival totalment assentat, amb un gran acolliment i que suposa un gran reclam turístic. “A Peníscola apostem per festivals de qualitat, en els quals els assistents venen per a gaudir també del destí, de la nostra gastronomia, de la nostra cultura i de les nostres platges”, ha subratllat Martínez.

La venda d’entrades continuarà fins al mateix dia del festival i poden adquirir-se en la web oficial de l’esdeveniment en format abone per a tots dos dies, sol divendres, sol dissabte, VIP Front Stage i VIP Gold. A més, l’organització ha impulsat enguany les entrades amb preu reduït per a residents a Peníscola, la promoció per a grans grups i el pack “Cuidem al conductor”, en el qual amb la compra de 4 entrades s’inclou la 5a.

Directe