Obert el concurs de Microrelats Sergio Beser

El termini per a presentar els treballs finalitza el 21 de març amb "humans o màquines" com a paraules clau

El Club dels Amics de la Ràdio i Comunicacions dels Ports han convocat el X Concurs de Microrelats Sergio Beser.

Com en anteriors edicions es pot optar a un microrelat amb una extensió màxima de 250 paraules o a un tuit-relat de 280 caràcters, però en els dos casos s’ha d’incloure obligatòriament la frase “humans o màquines”

El termini per a presentar els treballs finalitza el 21 de març i el lliurament dels premis tindrà lloc el 5 de maig en el marc del Festival Literari de Morella.

S’han establert 3 categories: adult, juvenil (de 13 a 18 anys) i infantil (fins a dotze anys). Tots els participants rebran una publicació que recull tots els microrelats d’aquesta edició i hi ha premis especials per a les tres categories.

Per a la categoria infantil i juvenil el primer premi consta d’un cap de setmana d’aventura a Saltapins, un lot de llibres i 100 euros. I per a la categoria d’adult el primer premi consisteix en 300 euros, un cap de setmana a Saltapins i un lot de llibres. En les tres categories els segons i tercers treballs més valorats seran obsequiats en lots de llibres.

El millor Tuit Relat rebrà un cap de setmana a Saltapins i 100 euros.

Els participants hauran d’enviar els seus microrelats al mail concursbeser@gmail.com o a l’adreça postal, comunicacions dels ports, c/Tint, 9. 12300 Morella. O publicar el tuit-relat a tuiter incloent el hashtag #concursBeser24.

Directe