La Guàrdia Civil ha detingut a dos veïns de Vinaròs per diversos fets delictius

Han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vinaròs

La Guàrdia Civil de Vinaròs ha detingut el passat dia 10 de febrer a dues persones, per un delicte d’amenaces greus i lesions dels quals van resultar víctimes altres dos veïns de la
població.

Tots dos detinguts estaven implicats en una investigació que estaven duent a terme els agents, a causa de la seua presumpta participació en la comissió de diversos robatoris en interior d’habitatges situats en la zona Costa Nord de la localitat.

Per tals fets, la Guàrdia Civil va realitzar una entrada i registre degudament autoritzada en el domicili d’un dels detinguts donant com a resultat la confiscació d’un regirar de calibre 38 amb 300 cartutxos, diversos efectesprocedents de robatori a l’interior d’un domicili d’aquesta localitat el passat dia 24 de gener, i la troballa d’una plantació indoor de marihuana, on es van trobar 624 plantes en diferents fases de floració i tot el material disposat per al seu cultiu com a aparells d’aire condicionat, filtres, abonaments i fertilitzants, a més de tindre connectat el subministrament de llum a la xarxa d’enllumenat públic i diversa documentació sobre la qual es continuen gestions, així com de la resta d’efectes intervinguts per a determinar la seua procedència i possible implicació en altres fets delictius.

Per aquests fets se li atribueixen els delictes de tinença il·lícita d’armes,delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i d’un robatori en un domicili de la localitat.

A més dels delictes ja esmentats, han sigut investigats per un delicte de maltractament animal, en trobar els guàrdies civils en un xicotet habitacle ple d’excrements de l’habitatge un gos que utilitzaven per a la guarda i custòdia de la plantació, i es trobava en evident estat de desnutrició.

Els detinguts, veïns de Vinaròs de 31 i 34 anys, juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 5 de Vinaròs en funcions de Guàrdia.
L’actuació ha sigut efectuada per efectius de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Directe