La Vespra de Sant Sebastià a Vinaròs

La plaça de l’ermita acollirà aquesta revetlla popular per amb música en directe, discjòqueis i possibilitat de torrar la carn

La Vespra de Sant Sebastià a Vinaròs

La Regidoria de Festes, encapçalada per Víctor García, ha preparat una programació especial per gaudir de la Vespra de Sant Sebastià, la nit del 19 de gener. Com és habitual, la plaça de l’ermita acollirà aquesta revetlla popular amb accés lliure per a totes les persones disposades a xalar d’un bon ambient festiu.

Pel que fa a la programació, començarà a partir de les 20:00h amb l’actuació del grup Mi Lado Rebelde Soleado i seguirà amb Furinyos. Després dels concerts hi haurà un petit descans i continuarà la música amb el discjòquei Cristian DB, que allargarà la festa fins a les 04:00h.

Per facilitar l’accés a l’ermita l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. L’horari de pujada serà des de les 19:00h fins a les 04:00h, mentre que de baixada serà des de les 19:30h fins les 04:30h, en tots dos casos amb una freqüència de 30 minuts.

El regidor García ha destacat que “durant la Vespra de Sant Sebastià s’habilitaran torradors a la mateixa plaça de l’ermita pels veïns i veïnes que vulguen fer-se la carn, mentre gaudeixen de les actuacions musicals”. En aquest sentit, agraïa la tasca de la Brigada Municipal que en els propers dies treballarà de forma intensa per a condicionar la plaça de l’ermita per a celebrar la revetlla i el dia de Sant Sebastià. Així mateix, aprofitava per a recordar a tota la ciutadania que queda totalment prohibit fer foc fora dels espais habilitats per l’Ajuntament.

Directe