Els socialistes demanen la continuïtat del Pla Edificant

Pel PSPV-PSOE este pla ha sigut l'instrument necessari perquè tots els xiquets tinguen escoles dignes

El secretari general del PSPV-PSOE i senador per la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, ha visitat les instal·lacions del nou col·legi de Sant Mateu, que hui precisament ha entrat en servei. És una actuació executada a través del Pla Edificant, el programa d’infraestructures educatives que va posar en marxa el Consell de Puig, amb una inversió pròxima als 6 milions d’euros i que acollirà a 190 xiquets i xiquetes que, d’aquesta manera, disposaran d’unes instal·lacions modernes per a la seua formació.

Ximo Puig ha visitat les instal·lacions coincidint amb la posada en funcionament del centre educatiu al costat d’Ana Besalduch, alcaldessa de Sant Mateu i diputada a les Corts Valencianes. Besalduch, que en el seu moment va ser la parlamentària que va defensar en el parlament valencià la convalidació del decret que va posar en marxa el Pla Edificant, ha remarcat que “ja vam dir en el seu moment que aquest instrument era el necessari perquè tots els xiquets de la Comunitat Valenciana, inclosos els de municipis d’interior, tingueren escoles dignes”.

Besalduch ha demanat a Mazón i als seus socis d’ultradreta que “mantinguen i potencien projectes del Consell que va encapçalar el President Ximo Puig per a garantir els serveis públics, en aquest cas educatius, en tots els municipis de la Comunitat Valenciana”. Només durant l’any passat, l’últim de gestió del Consell de Ximo Puig, el Pla Edificant va mobilitzar en tot el territori valencià prop de 300 milions d’euros en inversions educatives. “És necessària la seua continuïtat”, ha conclòs Besalduch.

Directe