Els fotògrafs de la santantonà de Forcall, “Cremallers d’Honor”

L'edició 2024 reconeix "a les persones que han plasmat la història de la festa de Sant Antoni en suport audiovisual"

Els fotògrafs de la santantonà de Forcall, “Cremallers d’Honor”

L’Ajuntament de Forcall, els Majorals de la santantonà d’enguany i la Confraria de la Santantonà “us anunciem que el Cremaller d’Honor 2024 va a les persones que han plasmat la història de la festa de Sant Antoni de Forcall en suport audiovisual”. Així ho han fet saber mitjançant les xarxes socials quan falta menys d’un mes per a que es celebre a la localitat la festa medieval del foc.

El motiu d’aquest reconeixement és donat que “el valor d’una fotografia o un retall de vídeo potser augmenta amb el temps” i “ens dona testimoni d’una festa, d’una època, d’una tradició, de les vestimentes, de les persones…”.

La festa de Sant Antoni és la més important de l’hivern a la comarca dels Ports, tenint a Forcall la celebració de la santantonà amb més renom del territori.

Directe