Morella encendrà les llums de Nadal l’1 de desembre amb música i foc

La Perkutada i els Dimonis acompanyaran l’encesa des del Pla dels Estudis fins a Cinc Cantons

Les llums de Nadal de Morella s’encendran del divendres 1 de desembre amb una gran festa. A partir de les 20.00 hores i des del Pla dels Estudis, els carrers s’il·luminaran per trams al ritme de la música de la Perkutada. També els Dimonis oferiran el seu espectacle de foc durant el passacarrer que finalitzarà a Cinc Cantons amb l’encesa de l’arbre com a punt central del Nadal morellà. La cercavila baixarà des del Pla dels Estudis, on s’ubiquen les llums especials de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico), passarà pels carrers Blasc d’Alagó i Marquesa Fuente el Sol fins a Cinc Cantons.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha destacat que “després de les complicacions en les quals ens hem trobat, ens alegra molt poder engegar les llums de Nadal este divendres i que morellanes, morellans i visitants disfruten d’estes dates tan especials pels nostres carrers”. El primer edil ha explicat que “l’ajuntament ha fet un gran esforç per a il·luminar la ciutat amb una inversió de més de 4.000 euros, així com també ASETMICO que ha destinat el recàrrec de la loteria i una part dels seus fons en les llums que s’ubicaran al Pla dels Estudis”. “La d’este divendres serà una gran festa amb la música de la Perkutada i també el foc dels Dimonis, els quals aportaran el seu espectacle al Pla dels Estudis i a l’encesa de l’arbre, on la gent els podrà acompanyar per a vore l’espectacle des del mateix centre del carrer” ha comentat Sangüesa. A més, per a decorar-lo des del consistori es crida a aquelles famílies que vulguen que el seu regal forme part de l’arbre de Nadal a portar-lo a l’ajuntament fins al dijous 30 de novembre per a poder ubicar-los al mateix pi.

L’Ajuntament de Morella ha renovat part de l’enllumenat de Nadal. D’aquesta manera, ha invertit 2.636,59 euros en l’adquisició de noves llums. A més, les noves estructures de ferro i material per a col·locar-les se suma a aquest import i s’aproxima als 4.000 euros en total. Durant estos dies, la brigada municipal ultima els treballs perquè la il·luminació estiga preparada per a la festa del divendres. D’altra banda, la col·laboració d’ASETMICO ha consistit en la compra de les cortines de llums i altres elements decoratius col·locats als balcons i Pla dels Estudis. Sangüesa ha volgut “agrair la col·laboració de les associacions que participen en esta festa i convidar a totes i tots a disfrutar de la festa d’encesa i de les llums durant el Nadal”.

Directe