Alcalà de Xivert celebrarà la Fira de Nadal el 8 i 9 de desembre

Amb la visita del Pare Noel i tallers de manualitats i receptes nadalesques

La plaça Ricardo Cardona d’Alcalà de Xivert serà l’escenari de la Fira de Nadal d’Alcalà que se celebrarà els pròxims 8 i 9 de desembre. La Fira es compondrà de llocs de venda amb productes gastronòmics lligats al Nadal, com a xocolates i forn, adorns florals, bunyols recentment fets, complements per a bebés, artesania, il·lustracions digitals, electrodomèstics i joguets i productes de papereria.

Diferents associacions locals comptaran també amb el seu lloc. La Fira s’inaugurarà el divendres 8 de desembre a les 11.00h i estarà oberta fins al dissabte 9 a les 20.00h, en horari de matí i vesprada tots dos dies, de 11.00h a 14.00h i de 16.00h a 20.00h. La programació es completa amb tallers de manualitats enfocats sobretot per a xiquets i xiquetes i en els quals s’ensenyarà a fer esferes, confeccionar decoració nadalenca o marcs de fotos. També hi haurà tallers enfocats a l’elaboració de receptes com el pastís d’ametla i xocolates. La Fira comptarà també amb actuacions a càrrec de l’Associació Musical Santa Cecilia, Lo Xular i Lo Cirilo, la representació del Betlem Vivent a càrrec dels xiquets i xiquetes de Primera Comunió i l’arribada del Pare Noel.

La regidora de Promoció Econòmica, Alejandra Roca, ha destacat que “la Fira de Nadal és una proposta molt participativa en la qual els nostres comerços locals trauen al carrer els seus productes afavorint que els nostres veïns i veïnes puguen avançar les compres nadalenques” insistint que “no és només una fira de venda de producte sinó que, amb tota la programació de tallers i actuacions, fem que la plaça Ricardo Cardona compte amb una gran animació i presència de persones de totes les edats”.

Directe