El Departament de Salut de Vinaròs incorpora un terapeuta ocupacional

Amb la incorporació d’este professional es pretén millorar la qualitat de vida de determinats usuaris del servei de Salut Mental

El departament de salut de Vinaròs ha incorporat a la seua plantilla a un terapeuta ocupacional amb l’objectiu d’atendre de forma personalitzada a determinats usuaris de salut mental i ajudar-los en les seues rutines diàries.

El terapeuta ocupacional desenvolupa la seua labor en coordinació amb el servei de salut mental i atén persones amb alguna mena de trastorn, desmotivació o aïllades de la resta de societat.

L’objectiu d’este professional és crear rutines, realitzar activitats, crear rols i afavorir l’interès de les persones usuàries en les activitats quotidianes del dia a dia, per a potenciar la seua integració en la societat i acompanyar-los en la seua evolució amb els professionals de psiquiatria o psicologia.

Des del departament de salut de Vinaròs, la gerent Ana Teijelo, ha afirmat que “sabem que la salut mental és un dels objectius fonamentals a millorar en els pròxims anys i la millor forma d’afrontar estos nous reptes són amb nous professionals que ens ajuden a oferir una atenció integral i de qualitat als pacients del nostre departament”.

Directe