La Sastreria, Canyero’s Bar, David Gil i Villar Ripollés, premis Festa del comerç 2023

Els XXI Premis del Comerç dels Ports Ràdio es lliuraran este divendres

La Sastreria, Canyero’s Bar, David Gil i Villar Ripollés,  premis Festa del comerç 2023

Comunicacions dels Ports ha fet pública la llista de guardonats de la XXI Festa del comerç dels Ports Ràdio. En aquesta edició es reconeix, en l’apartat d’empresa amb història, als empresaris de l’establiment Canyero’s Bar, La Sastreria ha estat seleccionada per al guardó d’empresa emprenedora; l’empresa del fotògraf David Gil s’emporta el premi “disseny i innovació” i , el premi “compromís i dedicació”, enguany és per l’empresària Villar Ripollés.

Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella seran el marc, aquest divendres, a les 19.30 hores, del lliurament d’aquests premis. Els representants de les entitats que promouen aquesta cita, l’associació d’empresaris Asetmico, l’Ajuntament, i Comunicacions dels Ports, han ressaltat la indiscutible importància del comerç en l’economia de la ciutat de Morella i la comarca, i el seu servei com generador de vitalitat dels pobles. També destaquen l’esforç que ha fet, en conjunt, el comerç local per tal d’oferir al client qualitat i personalitat, i a més, adequar el continent al contingut.

“La imatge del comerç, l’atenció al detall, el conjunt de l’espai comercial dels nostres pobles, és reconegut i admirat per moltes altres zones més grans que nosaltres. En aquest XXI Aniversari volem insistir en la necessitat de reconéixer el treball dels comerciants per ajudar a donar vida als nostres pobles”, apunten des de l’organització.

Un cop fet el lliurament dels premis, La Festa del Comerç continuarà a la sala de La Llotja de l’ajuntament de Morella amb un “Tardeo” on els empresaris d’Asetmico oferiran una degustació de productes de proximitat, així com també tindrà lloc el sorteig de premis pels assistents. Tot amb bona música.

Directe